Arno Buurman

Bedrijf Beautiful Lives
Functie Partner

Biografie

Arno Buurman is partner bij insights & innovatie bureau Beautiful Lives en houdt zich bovenal bezig met het doorvertalen van human based insights naar pragmatische innovaties. Op het gebied van product en dienstverlening, maar ook innovaties van de merk-, marketing of zelfs business strategie.

Bekijk hier de lezing(en)

7 februari
Ronde 1:
9:45 - 10:30


De toekomst van mobiliteit: flow in de (customer) journey

Thema: Insights

Zaal: Ipsos zaal

Uit community onderzoek dat insights en innovatie bureau Beautiful Lives afgelopen zomer deed naar de toekomst van mobiliteit. Binnen de reis is de kernbehoefte het bereiken van flow. Flow voor vloeiende reizen door het zoveel mogelijk wegnemen van obstakels en onderbrekingen, maar ook emotionele flow: de mentale toestand waarin je volledig kunt opgaan in je gedachten of bezigheden. Peggy deelt de uitkomsten van het mobiliteitsonderzoek en Arno vertaalt ze ‘live’ door naar een vloeiende customer experience.

In samenwerking met: Peggy Timmermans

6 februari
Ronde 5:
15:00 - 15:45


Welcome to the world of Hardstyle!

Thema: Marketing

Zaal: DESAN Research Solutions zaal

Hardstyle is beukende dancemuziek met harde beats en een hoog tempo. In opdracht van hardstyle merk Q-dance doorgrondde insights & innovatie bureau Beautiful Lives met behulp van het eigen online conversatie platform BL*CAMPFIRE de rol van hardstyle binnen de lifestyle van jongeren, en formuleerde het concrete entry points voor Q-dance om hardstyle breed te laten groeien.

In samenwerking met: Maurice Fransen

Wil je meer sprekers zien?

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer van deze dag zien?