Arno van Welzen

Bedrijf
Functie CEO/Founder

Biografie

Arno van Welzen is eindbaas bij The Choice, creatief marketingonderzoeksbureau uit Amsterdam. Bij The Choice geloven wij dat goed onderzoek meer doet dan alleen beschrijven; het moet prikkelen, inspireren. Alleen dan ontstaat echte groei. Daarom geloven wij in dingen slimmer doen. Met 20 jaar ervaring in consultancy, strategie marketing, onderzoek en communicatie is hij iemand met een verhaal.

Bekijk hier de lezing(en)

6 februari
Ronde 3:
12:00 - 12:45

De Staat van Marketing

Thema: Marketing

Zaal: DESAN Research zaal

Een open discussie over de huidige staat van onze marketing. Aan de hand van een aantal onderzoekscases tonen wij aan dat marketing in dit online tijdperk meer dan ooit wordt misbruikt om de consument te misleiden. En wij marketeers laten het toe. Erger nog, we helper er net zo hard aan mee!

In samenwerking met: Max Kohnstamm

7 februari
Ronde 4:
13:45 - 14:30

Een creatieve onderzoeksreis in de belevingswereld van de consument van 2022

Thema: Insights

Zaal: Hoofdpodium

r groeit een generatie jongeren op voor wie de aanwezigheid van internet en digitale media vanzelfsprekend is. Een ‘Generatie media’ die zich vol vertrouwen in de online wereld beweegt. Maar hoe zijn ze hier gekomen? Hoe leren ze? En is dat vertrouwen terecht? In het Vanzelf Mediawijs onderzoek zijn we diep in de (online) belevingswereld van 12-15 jarigen gedoken. Hierbij is het experiment niet geschuwd. Het resultaat: relevante inzichten in de consument van 2022.

In samenwerking met:

Wil je meer sprekers zien?

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer van deze dag zien?