The Road to een zeer succesvolle Kinderpostzegelactie in corona-tijd

22 & 23 september

11.00 uur

Phebi-zaal

Flashback: Promotievideo Road to MIE

Normaal gesproken beginnen de persen voor de komende Kinderpostzegelactie ongeveer in april te draaien, zodat duizenden kinderen in september langs de deuren kunnen gaan. Afgelopen jaar zag de wereld er vlak voor april ineens heel anders uit, en was het nog maar de vraag of er kinderen in september langs de deuren konden gaan. Niemand wist het!

Totta Research begon met onderzoek, zodat Stichting Kinderpostzegels beslissingen kon nemen gebaseerd op insights. Alle stakeholders zijn geraadpleegd in razendsnel onderzoek. Maar er gebeurde meer, onder de vlag van Blue Field, waar Totta onderdeel van is. We bouwden via data, analytics, design, marketing en media aan een succesvolle actie.

We willen je inspireren met een prachtige case waarin we alle disciplines onder dit relatief nieuwe dak op de juiste manier hebben benut. Maak kennis met het vertrouwde van onderzoek, aangevuld met prachtig design, de juiste analytics tools gecombineerd met marketing en media strategie!

Suzanne Plantinga

Suzanne Plantinga

Teammanager Insights

Suzanne Plantinga is teammanager Insights bij Blue Field Agency en heeft zelf jarenlange ervaring als marktonderzoeker in de non-profit sector. Met haar achtergrond in communicatie en haar passie om mensen en organisaties te verbinden is zij bij Blue Field en in het bijzonder in de samenwerking met Stichting Kinderpostzegels enorm op haar plek.

Sandra Beijnes

Sandra Beijnes

Marketingmanager Kinderpostzegelactie

Sandra Beijnes is marketingmanager van Stichting Kinderpostzegels en is het hele jaar door bezig met DE actie van deze stichting. Haar wens om datagedreven te werken heeft zij afgelopen jaar handen en voeten gegeven, onder andere door met Blue Field in zee te gaan. Haar bevlogenheid werkt enorm aanstekelijk in en buiten de organisatie en zij zet zich met hart en ziel in om zoveel mogelijk kinderen bekend te maken met het immaterieel cultureel erfgoed van de Kinderpostzegelactie.

Platinum MIE Partners


Golden MIE Partners


Silver MIE Partners