Markteffect & Anycoin Direct: De kracht van Bitcoin als merk!

22 & 23 september

14.20 uur

Markteffect-zaal

Flashback: Promotievideo Road to MIE

In navolging van het succes van de Markteffect Bitcoin Monitor, die periodiek het consumentenvertrouwen in kaart brengt, nemen wij je graag mee in de kracht van Bitcoin als merk.

Welke kansen en bedreigingen brengt dit met zich mee? Hoe kun je hier, los van een investering of belegging je voordeel mee doen? Of is en blijft het gebakken lucht waar je niet mee geassocieerd wil worden en kan het afbreuk doen aan je eigen imago?

Samen met Anycoin Direct, die o.a. een partnership met voetbalclub PSV zijn aangegaan, nemen we je mee hoe Bitcoin door het publiek gepercipieerd wordt. Wie zijn die 2,1 miljoen potentiële bezitters? Is het jouw doelgroep? En zo ja, hoe bereik je hem of haar?

Special guest op 22 september: Commercieel Directeur van PSV Frans Janssen.

Bram Ceelen

Bram Ceelen

Co-Founder & CFO van Anycoin Direct

Bram Ceelen is Co-Founder en CFO van Anycoin Direct. Met Anycoin Direct wil hij deel uitmaken van de technologie van Bitcoin en cryptocurrency naar de massa brengen.

Michael Petit

Bas de Vries

Client Consulant

Markteffect Client Consultant Bas de Vries buigt zich al enige tijd samen met zijn team van onderzoeksspecialisten over alles wat er rondom de bitcoin gebeurt. 

Platinum MIE Partners


Golden MIE Partners


Silver MIE Partners