10+1 Data Visual Storytelling Tips om je presentaties onvergetelijk te maken, online en offline

22 & 23 september

09.00 uur

Markteffect-zaal

Flashback: Promotievideo Road to MIE

DATA + VISUALISATIE + STORYTELLING = DATA VISUAL STORYTELLING = Dé manier om impact te maken in presentaties, zowel online als offline.

Dit jaar was alles anders: werken vanuit huis, de inzichten online delen. Anders biedt ook kansen. Nieuwe mogelijkheden om mensen te inspireren met inzichten.

DePerfecteGrafiek presenteert, hét inspirerende vervolg op de populaire sessies van eerdere MIE edities over datavisualisatie en data visual storytelling en in 2021 dé winnaar van Road to MIE: 10+1 Data Visual Storytelling Tips om je presentaties onvergetelijk te maken, zowel online en offline.

Michiel Dullaert

Michiel Dullaert

Data designer / Docent

Michiel Dullaert is gepassioneerd over datavisualisatie én over presentaties. Vanwege het verplichte thuiswerken, bouwde hij een hoek van zijn zolder om tot een miniatuur thuisstudio en verhuisde hij naar online. Hij combineerde alles wat hij weet over data-ontwerp, visuele communicatie en storytelling en leerde nog een heleboel bij. Het resultaat is een unieke, energieke en inspirerende ervaring voor degenen aan de andere kant van zijn scherm.

Platinum MIE Partners


Golden MIE Partners


Silver MIE Partners