Realtime drukte: voorkomen is beter dan genezen

18 mei

09.00 uur

Insights

Hoe was het Black Lives Matter protest op de Dam in Amsterdam verlopen als eerder duidelijk was geworden dat het veel drukker zou zijn geworden dan verwacht?

Hoe zou het monitoren en communiceren van real-time drukte een rol kunnen spelen in het op verantwoorde wijze versoepelen van de huidige maatregelen?

Wij laten zien hoe verschillende meetmethoden real-time drukte en smarttools ingezet kunnen worden bij het informeren van toezichthouders, gemeenten en burgers. Ook vertelt een medewerker van de gemeente Leiden hoe zij deze tools inzetten en ervaren.

"Kom in control met de laatste smart inzichten."

Huib Lubbers
Huib Lubbers

Huib Lubbers

Client Director

Huib is client director van Bureau RMC en oprichter van CityTraffic dat inmiddels in meer dan 120 steden actief is in de Benelux. Hij is een warm pleitbezorger van smart retailing voor zijn klanten. Door het slim combineren van verschillende databronnen worden zijn opdrachtgevers effectiever. Door zijn grote kennis en jarenlange ervaring in de retail, dienstverlening en technologie is hij een goede partner voor organisaties die willen groeien en slimmer beslissingen willen nemen.