Kinepolis | Jaarbeurs

Kinepolis | Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 15
3521 CA Utrecht

Grootste bioscoop van Nederland


MIE 2020 vindt voor de tweede keer (gedeeltelijk) plaats in Kinepolis, de grootste bioscoop van Nederland! Samen met het Supernova (Jaarbeurs Utrecht), dat pal naast de bioscoopzaal ligt, creëren wij een fantastische MIE locatie.

Benieuwd naar de beursvloer?


It’s all about insights, maar zonder vitale medewerkers kom je nergens. Naast alle insights zorgen we daarom ook voor een ware vitality-boost op de beursvloer, met een vitality check, healthy food, sport en ontspanning. De plek voor sponsors om te laten zien dat ze ook ‘vitaal’ zijn en op informele wijze in contact kunnen treden met interessante prospects.

Met de auto naar locatie*


*Vanwege de drukte van de VSK beurs raden wij u aan met het openbaar vervoer te komen.

Vertrek vroeg, door werkzaamheden rondom Jaarbeurs is het mogelijk vertraging op te lopen van +/- 30 min.

Vanuit Amsterdam (A2) Volg op de A2 de borden Jaarbeurs. Neem afrit 8 (Centrum). Sla linksaf richting Centrum. Volg de borden Jaarbeurs. Vanuit Amsterdam (A2) Volg op de A2 de borden Jaarbeurs. Neem afrit 8 (Centrum). Sla linksaf richting Centrum. Volg de borden Jaarbeurs. 

Vanuit Den Haag / Rotterdam (A12) Volg op de A12 Ring Utrecht Zuid. Volg borden Jaarbeurs en neem afrit 17 (Jaarbeurs, Kanaleneiland). Sla linksaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Den Bosch / Breda (A2/A27) Volg op de A2 de richting A12 Den Haag. Volg Ring Utrecht. Vervolgens houdt u de borden Jaarbeurs aan. Op de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Arnhem (A12) Volg op de A12 Ring Utrecht (afrit 16 t/m18). Volg de borden Jaarbeurs. Via de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Amersfoort (A28) Volg op de A28 de richting A27 Breda. Vervolgens de richting A12 Den Haag. Via de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Hilversum (A27) Volg op de A27 de richting Utrecht / Den Haag (A12). Volg de borden Jaarbeurs. Via de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs.

Parkeren


Wij adviseren u te parkeren op de parkeerplaats P3 zodat u zo dicht mogelijk bij de ingang van de Kinepolis staat. Als P3 vol is, zijn vanaf daar P2 en P4 ook goed bereikbaar.

P3 is te bereiken via de ‘Van Zijstweg’. Houd er rekening mee dat de Croeselaan niet meer volledig open is voor automobilisten. Indien u toch parkeert bij P2 of P4 dan kunt u via Entree West naar de Kinepolis lopen.

Vanwege de drukte van de VSK beurs raden wij u aan met het openbaar vervoer te komen.

Parkeertarief


De parkeerterreinen bij de Jaarbeurs zijn alle dagen van de week 24 uur per dag open. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Bij het inrijden van één van de parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Parkeerplaats reserveren


Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u online een parkeerplaats reserveren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u bovendien voordeliger uit want een dagkaart kost € 16,00. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op verschillende terreinen. Klik hier om de website van Jaarbeurs te openen, scroll omlaag naar de 'Reserveer nu' button om een parkeerplaats te reserveren.

Met openbaar vervoer naar locatie


Kinepolis is zeer goed bereikbaar per trein, bus of tram.

Het Centraal Station van Utrecht en het naastgelegen busstation liggen op een loopafstand van zo'n vijf à tien minuten. Kijk op 9292 OV voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Aangekomen in Utrecht volgt u de borden Jaarbeursplein. Bij het verlaten van het station houdt u rechts aan en neemt u de roltrap naar beneden. Vervolgens loopt u rechtdoor, over het Jaarbeursplein, richting de Kinepolis.


Adres

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

(+31) 020 - 58 10 710
info@moaweb.nl
 

Social