Supernova/Kinepolis

Supernova (Jaarbeurs Utrecht)/Kinepolis
Croeselaan 15
3521 CA Utrecht

Supernova is onderdeel van Jaarbeurs

Grootste bioscoop van Nederland


MIE 2019 vindt voor het eerst (gedeeltelijk) plaats in Kinepolis, de grootste bioscoop van Nederland! Samen met het Supernova (Jaarbeurs Utrecht), dat pal naast de bioscoopzaal ligt, creëren wij een fantastische MIE locatie.

Benieuwd naar de beursvloer?


Weg met de standaard beursvloer, op naar de ultieme ontmoetingsplek voor marketeers en insights professionals! Onder de campagnetitel ‘It’s all about insights’ creëren we een ‘Insights Plein’ met meer dan genoeg Insight cafés en bars en uitdagende ‘Insights Tours’. De plek voor sponsors om gezien te worden en op informele wijze in contact te treden met interessante prospects.

Met de auto naar locatie


Vanuit Amsterdam (A2) Volg op de A2 de borden Jaarbeurs. Neem afrit 8 (Centrum). Sla linksaf richting Centrum. Volg de borden Jaarbeurs. Vanuit Amsterdam (A2) Volg op de A2 de borden Jaarbeurs. Neem afrit 8 (Centrum). Sla linksaf richting Centrum. Volg de borden Jaarbeurs. 

Vanuit Den Haag / Rotterdam (A12) Volg op de A12 Ring Utrecht Zuid. Volg borden Jaarbeurs en neem afrit 17 (Jaarbeurs, Kanaleneiland). Sla linksaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Den Bosch / Breda (A2/A27) Volg op de A2 de richting A12 Den Haag. Volg Ring Utrecht. Vervolgens houdt u de borden Jaarbeurs aan. Op de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Arnhem (A12) Volg op de A12 Ring Utrecht (afrit 16 t/m18). Volg de borden Jaarbeurs. Via de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Amersfoort (A28) Volg op de A28 de richting A27 Breda. Vervolgens de richting A12 Den Haag. Via de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs. 

Vanuit Hilversum (A27) Volg op de A27 de richting Utrecht / Den Haag (A12). Volg de borden Jaarbeurs. Via de parallelweg A12 neemt u afrit 17 (Jaarbeurs, Centrum). Sla rechtsaf de Europalaan op. Dit gaat over in de Overste Den Oudenlaan. Volg borden Jaarbeurs.

Vanaf de parkeerplaats Jaarbeurs naar Supernova/Kinepolis:

Voor een parkeerplaats dicht bij Supernova en Kinepolis houdt u parkeerterrein P4 aan. Vervolgens loopt u ons hallencomplex binnen via Entree West. Mocht deze parkeerplaats bezet zijn, dan kunt u ook parkeren op P2. U bent aangekomen bij Jaarbeurs en loopt via Entree West het hallencomplex in, met aan beide zijden van de doorloop onze hallen. Volg de borden naar Supernova, bij de vijver treft u vervolgens twee roltrappen die u naar de tweede etage brengen. Boven aangekomen wordt u ontvangen door één van onze medewerkers.

Parkeertarief


De parkeerterreinen bij de Jaarbeurs zijn alle dagen van de week 24 uur per dag open. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Bij het inrijden van één van de parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Parkeerplaats reserveren


Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u online een parkeerplaats reserveren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u bovendien voordeliger uit want een dagkaart kost € 16,00. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op verschillende terreinen. Klik hier om de website van Jaarbeurs te openen, scroll omlaag naar de 'Reserveer nu' button om een parkeerplaats te reserveren.

Met openbaar vervoer naar locatie


Supernova is zeer goed bereikbar per trein, bus of tram.

Het Centraal Station van Utrecht en het naastgelegen busstation liggen op een loopafstand van zo'n vijf à tien minuten. Kijk op 9292 OV voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Aangekomen in Utrecht volgt u de borden Jaarbeursplein. Bij het verlaten van het station houdt u rechts aan en neemt u de roltrap naar beneden. Vervolgens loopt u rechtdoor, over het Jaarbeursplein, richting het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht. Hiervoor steekt u de Croeselaan over en volgt u de brede aanlooproute naar Entree Oost.

Platina sponsor


Kantar_logo

Gouden sponsors


2gather_logo
Blauw_logo
Underlined_logo
Ipsos_logo

Zilveren sponsors


TheChoice_logo
Perspective_logo
Markteffect_logo
Haystack_logo
RuigrokNetpanel_logo
GfK_logo
DVJ_logo
Newcom_logo
Beeckestijn_logo

Partners van het MIE