COVID – 19


Best of MIE’21 gaat door, LIVE in de Jaarbeurs!
Wij houden ons aan de covid-richtlijnen van het RIVM die op 22 & 23 september a.s. van toepassing zijn.

Voor toegang tot het MIE is het noodzakelijk om een vaccinatie-, herstel- of testbewijs te laten zien via de CoronaCheck-app of een geprint bewijs via coronacheck.nl. Hieronder meer informatie.

Wat moet je meenemen naar de Jaarbeurs (SuperNova)?

 1. Toegangsbewijs van het evenement, uitgeprint of op je telefoon;
 2. Telefoon met de CoronaCheck-app en jouw ingeladen test- of vaccinatiebewijs. Of een geprint bewijs via coronacheck.nl;
 3. Geldig identiteitsbewijs, het is verplicht om die te tonen bij de ingang ter controle van de CoronaCheck-app of print;
 4. Mondkapje, deze draag je als er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden voor de ingang.

Welke maatregelen nemen wij om de veiligheid te garanderen?

 • Wij houden rekening met een maximale capaciteit per zaal en voldoende zitplaatsen;
 • Er is voldoende ruimte voor iedereen;
 • We zorgen voor een goede ventilatie;
 • De gehele locatie met bijbehorende faciliteiten wordt tijdens het evenement volgens de RIVM-richtlijnen schoongemaakt;
 • Het aanwezige personeel zal op een veilige en verantwoorde manier service verlenen.

Wat vragen we onze deelnemers?

 • Heb je een of meer klachten die symptomen van COVID-19 zijn of heeft iemand uit jouw huishouden koorts of benauwdheidsklachten? Blijf dan thuis en stuur een vervanger;
 • Reinig regelmatig je handen met water en zeep/desinfectiegel;
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg;
 • Schud geen handen;
 • Respecteer elkaar en houd afstand waar mogelijk.

*** Werkwijze Corona-toegangsbewijs ***


Om een evenement bij de Jaarbeurs te betreden moet de bezoeker in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Onze medewerkers controleren hierop bij de entree van het evenement. Hier lees je alles over de werkwijze.

Waarom werken met een toegangsbewijs?
Werken met een coronatoegangsbewijs heeft als voordeel:
• 1,5 meter afstand houden is niet meer verplicht;
• Er is een gecontroleerde in- en uitstroom van bezoekers;
• Tweederde van de capaciteit van het SuperNova kan worden gebruikt.

Ben je gevaccineerd of herstellend?
Bij een volledige vaccinatie of wanneer je herstellend bent van het coronavirus hoef je je niet te laten testen. Wel moet je je registreren via de CoronaCheck-app om de QR-code te krijgen. Neemt jouw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scannen wij jouw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook jouw legitimatiebewijs niet. Jouw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook het toegangsticket zien.

Laat je je testen voor toegang?
Om het je wat gemakkelijker te maken, hieronder de stappen die je zult doorlopen.

· Stap 1: Maak een testafspraak
Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via Testenvoortoegang.nl. De dichtstbijzijnde locatie bij de Jaarbeurs is die in Hoog Catherijne. Zorg ervoor dat de test binnen 24 uur voor het evenement is afgenomen.

· Stap 2: Laat je testen
Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem jouw legitimatiebewijs, een mondkapje en de bevestiging van de testafspraak mee.

· Stap 3: Testuitslag
Je ontvangt na het testen de uitslag. Een negatieve uitslag is een vereiste om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken in de CoronaCheck-app.

· Stap 4: Maak een coronatoegangsbewijs
Digitaal coronatoegangsbewijs
Download de CoronaCheck-app. Je vindt de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die je ontvangt, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app en de app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw coronatoegangsbewijs voor het MIE’21.
Papieren coronatoegangsbewijs
Ga naar Coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij een negatieve testuitslag heb je ook een ophaalcode ontvangen. Deze ophaalcode vul je in. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu het coronatoegangsbewijs met QR-code printen.

· Stap 5: Bezoek
Neemt jouw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scannen wij jouw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook jouw legitimatiebewijs niet. Jouw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook het toegangsticket zien.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar https://www.mie.nl/covid of https://www.Rijksoverheid.nl/testenvoortoegang