Boost your vitality op de beursvloer


It’s all about insights, maar zonder vitale medewerkers kom je nergens. Naast alle insights die je uit de MIE sessies haalt, zorgen we daarom ook voor een ware vitality-boost op de beursvloer, met een vitality check, healthy food, sport en ontspanning. De plek voor sponsors om te laten zien dat ze ook ‘vitaal’ zijn en op informele wijze in contact kunnen treden met interessante prospects.

 • Stand
 • M2
 • AREA
 • RoundTable
 • Podcasts
 • SocialTeam
 • STANDRUIMTE MET UNIFORME STANDBOUW

  Reserveer voor slechts €2.695,- een stand (12m2) incl. 4 stand-bemanningskaarten t.w.v. €149,50. Inclusief full colour doek 3 x 2,5 m(doek decotex in een textielframe), tapijt, kruk, statafel en 2 lichtspots.

  KostenInclusief
  €2.695,-
  4 toegangskaarten*, full colour doek, 2 lampjes en statafel met kruk.
   
  *Eén ticket is één dag geldig.
  Extra optie: Round Table gesprekken in jouw stand!
  Wij zorgen voor een ronde tafel in jouw stand voor max. 6 personen, en dat de tafels gevuld worden via het ‘Networktables’-systeem. Kosten: €750,-.
   
   
   
 • STANDRUIMTE M²

  Ruim vertegenwoordigd & ‘vitaal’ aanwezig zijn? Reserveer een onbeperkt aantal m2 en vul deze naar eigen ‘inzicht’ in, alles is mogelijk! 

  Kosten 
  Prijs op aanvraag
   
 • VITALITY MEETING AREA

  Altijd al een eigen Insights café, bar of Vitality hoek willen hebben waar je jouw relaties en potentiele klanten kunt ontmoeten? Claim dan z.s.m. jouw plek, want op is op!*

  *Platinum en golden sponsors hebben voorrang.

  KostenEventueel in combinatie met
  Plek A Prijs op aanvraag
  Drank, koffie & thee
  Plek B Prijs op aanvraag
  Drank, koffie & thee
  Plek C Prijs op aanvraag
  Drank, koffie & thee
  Plek D Prijs op aanvraag
  Drank, koffie & thee
  Plek G Prijs op aanvraag
  Drank, koffie & thee
   
 • ROUND TABLE

  Round Tables is een uniek INTERACTIEF concept dat we op de beursvloer aanbieden onder het genot van een heerlijk ontbijt, lunch of borrel. Voor het congres nodigen wij -in overleg met de afnemer- de deelnemers per email uit voor inschrijving op een Round Table. Zo kun je realtime zien, wie er aan jouw tafel komt en de deelnemers al benaderen.

  Praat over een onderwerp waar je expertise in hebt, creëer vertrouwen en breng de klantbehoefte duidelijk in kaart. Of laat je bedrijf opvallen door een leuk tafelspel waarin je jouw tafelpartners op een ludieke wijze met elkaar in verbinding brengt. En verzilver daarna jouw contacten! De tafel wordt gehost door de organisatie die de Round Table afneemt.

  Eén dag Round Table bestaat uit drie sessies van 30 minuten waar maximaal 6 personen aan mee mogen doen. 

  Kosten 
  €1.250,- 
   
   
 • PODCASTS

  In de MIE Newsroom Stand op de beursvloer is gelegenheid tot het ter plekke maken van podcasts* (incl. jingle, tunes en bumpers) voor sprekers en organisaties. Deze podcasts worden op de MIE website geplaatst en verspreid onder de MIE bezoekers. De spreker/organisatie kan de podcast ook (alleen) gebruiken voor eigen verspreiding.

  Voorbeelden van podcasts.

  *Opties zijn beperkt beschikbaar.

  KostenInclusief
  €895,- per podcast van +/- 30 minuten
  Concept, productie, montage, embedding en exposure
   
 • ZET JOUW SOCIAL MEDIA TEAM IN OP HET MIE

  Goede social media content vanaf jouw event en meer interactie? Zet het @MIE Social Media Team in om jouw organisatie extra te promoten met een vast Social Media Teamlid. Creëer meer contact en interactie met mensen voor, tijdens en na je event.

  Kosten 
  €750,- per dag